Rabobank Clubkas Campagne

Beste Zapper !!

Wij zijn als ZAP natuurlijk blij met je verbondenheid aan onze club. Met elkaar zijn we toch in staat om in ons dorp een prachtige vereniging te onderhouden die door onze verbondenheid ook de volgende generatie kans geeft zich te ontwikkelen.

Ook blij zijn wij met de Rabobank die onze vereniging in staat stelt de clubkas te spekken door de leden van de Rabobank te laten stemmen via de stemkaart met de daarbij behorende stemcode op hun favoriete club

Wij als ZAP hopen natuurlijk dat u in de periode van 23 april tot 14 mei even een moment vrij wilt maken om uw stem te geven aan onze vereniging.

Namens ZAP- voetbal, alvast bedankt.

 

Kom in actie en stem op jouw favoriete club! Leden maken het verschil! Rabobank Kop van Noord-Holland  draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 225.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen van 23 april t/m 14 mei 2019 Onze leden mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat. Vanaf dinsdag 23 april t/m dinsdag 14 mei kunnen zij stemmen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Is jouw stem geld waard? Ben je lid van Rabobank Kop van Noord-Holland? Dan ontvang je op 23 april een stemkaart met een unieke stemcode. Hiermee mag je vijf stemmen uitbrengen op jouw favoriete clubs (maximaal twee stemmen per club). Doe mee en stem!