Verslagen

Uitnodiging Holland Staal Toernooi 6 april

6 April is al weer de laatste avond van het Holland Staal Toernooi. Wij kunnen kijken op een geslaagd toernooi. De  andere indeling is de elftallen goed bevallen. We hopen op een mooie laatste avond, want er is nog van alles mogelijk. In poule I en in poule II zijn de cadeautjes nog niet uitgereikt, daarvoor moeten ze nog één keer voluit.

De prijsuitreiking is om 22.30 uur, dus zorg dat jullie er zijn. En ga daarna niet gelijk naar huis, want wij als organisatie hebben er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te klaar spelen. Het is voor Rob v. Zanten een hele klus, wees blij dat je zulke jongens voor het indelen hebt. Ook Arie Nielen, Reier v.’t Oever en Aad Weijers, bedankt voor jullie inzet de afgelopen 7 maanden.

De tennis bedankt weer voor het klaarzetten van de voetbalveldjes elke zaterdagavond, klasse.

Jeffrey Holman, bedankt voor de mooie prijzen, het ziet er allemaal weer prachtig uit.

En niet te vergeten al die tapbazen en bazinnen die toch op hun vrije avonden weer aanwezig waren. Ze vonden het leuk en gezellig. Mensen, al met al was het weer een geslaagd toernooi.

Tineke, bedankt voor het typen van mijn verslagen, het waren er dit jaar niet veel.

Dan rest mij nog om dit verslag af te sluiten. Komt zaterdag 6 april naar de ZAP-hal. Iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, nogmaals bedankt hiervoor. Houdt de moed er in.

 

Afz. Aad Weijers

 

Ps. Haal je prijs op, bedankt hiervoor.

 

Verslag zaterdag 1 december 2018 

Tuincentrum Hollander – Zabo Plant   6-6

Vanaf het begin was tuincentrum Hollander goed gestart, want Frits van Thiel scoorde al in de eerste minuut. Dat was een goede opsteker, want in beide elftallen stond een Ruijgrok, dat beloofde wat. Ook de ouders van deze jongens waren er om te kijken wat de jongens er van bakte. Nou, ze hebben een mooie wedstrijd voorgeschoteld gekregen. In de 10e minuut was het Zabo Plant die er 1-1 van maakte, gescoord door die blonde Ruijgrok. Beide teams gaven geen krimp, ze bleven gaan. Zabo Plant nam de leiding in de 15e minuut, 1-2 en even daarna was het 1-3 voor Zabo Plant door die snelle van Ruijgrok, hij leek wel Max Verstappen. Maar bij tuincentrum Hollander hebben ze ook een goede spits, Piet Dobbe, hij maakte er 2-3 van. Dus de aansluiting was er weer en voordat de rust aanbrak was het 3-3.

Na de thee bleven beide elftallen er goed voor gaan, maar Zabo Plant begon toch beter te voetballen en dat had resultaat. In de 35e minuut werd het 3-4. Ze bleven maar doorgaan, conditie was er genoeg en het werd zelfs nog 3-5 voor Zabo Plant. Ze zaten op rozen. Nou, dat had je gedacht. Tuincentrum Hollander deed er nog een schepje bovenop. Je hebt niet zo maar gewonnen van die tuinplantjes en in de 45e minuut werd het 4-5 en was er dus nog van alles mogelijk. Zabo Plant maakte er in de 50e minuut 4-6 van. De wedstrijd was nog niet gespeeld. Het werd 5-6 en met nog 5 minuten te gaan werd het nog 6-6. Twee moegestreden elftallen ging naar de kleedkamer, de toeschouwers hebben een mooie avond gehad.

Afz. de reporter

 

Frittelaria – 5 sterren   12-9

Vanaf het begin waren de 5 sterren vanavond tegen de Frittelaria’s wel wat van plan. Ze kwamen dan al snel op voorsprong, 0-1. Maar de oudjes moesten eerst even op gang komen en dat is aardig gelukt. Onder leiding van Finn v. Dam, wat een klasse speler is, want hij maakte er 1-1 van. Dus stonden beide elftallen weer gelijk. De sterretjes begonnen beter te voetballen en na 15 minuten was het 1-2. Het lukte iets beter en dan gaat het ook vanzelf en zo werd het 1-3 voor de sterretjes. Dan moet het nog kerstmis worden. Maar de Fritten waren nu wakker geschud, ze gingen voetballen en dat had succes. Mathé v. Lierop en mister Peter v. Dam maakten er 2-2 en 3-2 van. Ze waren op stoom gekomen en drukte door naar 4-2 en 5-2. Door de gebroeders van Dam was er een gaatje geslagen, maar de 5 sterren deden nog wat terug, 5-3.

Na de wissel was het Frittelaria die de toon aan gaf, het liep op rolletjes. Ook die Jacco de Haan, hij kapte nog 3 spelers uit en de keeper kon het doelpunt niet voorkomen, 6-3, wonderschoon. De wedstrijd liep naar het einde, maar nog een goede combinatie met Peter en Finn v. Dam maakten met de laatste genadeklap er 7-4 van. In de slotfase maakte Jacco de Haan nog een paar mooie doelpunten, 8-4 en 9-4. De 5 sterren deden er vanavond van alles aan, maar het mocht niet baten tegen de Frittelaria’s.

The man of the match: Finn v. Dam, die treedt in de voetsporen van zijn vader of zelfs nog beter.

Afz. Sinterklaas

Verslag zaterdag 17 november

 

v.d. Wereld – Jimmink Drainage   4-2

Vanavond moesten twee zeer sterke teams tegen elkaar spelen. V.d. Wereld is een goed ingespeeld team en dat hebben ze wel laten zien. In de 10e minuut al 1-0 voor v.d. Wereld door Siem Smit met een mooie goal. Jimmink Drainage gaf goed partij, maar het wilde niet lukken. Het was de tweede wedstrijd vanavond, qua conditie was het zwaar, maar jullie waren er wel. V.d. Wereld zette na 20 minuten door een goede combinatie van Smit en Dalmaijer kwam de stand op 2-0. Dat komt wel allemaal door zo’n mooi tenue. Lekker strak in de heupen en het kontje van Siem S.

Maar in de tweede helft gaf Jimmink Drainage het goede voorbeeld, 2-1. Er lagen nog kansen voor de dorpers, maar v.d. Wereld was op hun hoede. In de 45e minuut werd het 3-1 door Joris Teeuwen. De ban was gebroken. Toch maakte Jimmink Drainage er nog 3-2van. In de slotfase maakte v.d. Wereld het karwei af door er 4-2 van te maken door Bas Dalmaijer. Een vinger omlaag en 2 omhoog, je lijkt wel een schaatsrijder.

 

Ps. het venijn zat hem in de staart, mannen, maar keeper Kerkhof is wel de minst gepasseerde keeper. Daar kan je een puntje aan zuigen, Siem. Maar niet te lang aan zuigen hoor??

 

Groetjes, de reporter