ZAP Toto

Breezand, augustus 2017

Beste vriend / vriendin van ZAP,

Ook dit jaar willen wij als ZAP selectie het seizoenspel organiseren.
Richard Luik en Piet van de Meer wisten vorig jaar de jackpot binnen te slepen, wie volgen hen op??
De inleg voor het spel bedraagt ook dit seizoen weer 5 Euro. Elke deelnemer mag zoveel formulieren inleveren als hij/zij wilt. Tussenstanden kunnen halverwege het seizoen bekeken worden op de website van ZAP en in de ZAP-krant.

Voor de vaste deelnemers is het inmiddels gesneden koek, maar hier toch nog even kort de regels: Het spel bestaat uit twee gedeeltes.
– Het eerste gedeelte is het bekende TOTO-systeem. Een X in het eerste vak is winst voor de thuisspelende club, een X in het middelste vak is een gelijkspel en een X in het laatse vak is winst voor de uitspelende club. Elke goede voorspelling levert 5 punten op.
– Het tweede gedeelte bestaat uit een aantal vragen die beantwoord dienen te worden. Vragen die goed beantwoordt worden leveren extra punten op. Hoeveel punten de vragen opleveren staat achter de vraag vermeldt.
Des te meer deelnemers, des te hoger is de prijzenpot! De helft van de inzet wordt verdeeld in 3 geldprijzen. De winnaar krijgt 25% van de inzet, de nummer 2 krijgt 15% en de nummer 3 10%. De andere helft van het bedrag wordt gebruikt voor de activiteitenpot van de selectie.

Om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen en de sterkte van de tegenstanders beter in te kunnen schatten, tellen de eerste 2 wedstrijden niet mee.
Dit zijn de wedstrijden: ZAP-Vitesse ‘22 en Egmondia – ZAP.
De eerste 10 punten krijgt u dus alvast cadeau!

Het formulier kan ook gedownload worden, op de website van ZAP. Lever uw deelnameformulier zo snel mogelijk in bij Aad van der Meer of Joost Boerman (via e-mail is ook mogelijk: aadvdmeer@hotmail.com of joost@jvdeaap.nl) of in de brievenbus “Wat heb ik op mijn ZAP hart” in de gang bij de kleedkamers.

Het formulier moet BESLIST voor de 3e competitiewedstrijd, d.d.  15 OKTOBER, ingeleverd zijn.

Bij voorbaat onze dank voor uw deelname namens de selectie van ZAP!
Totolijst ZAP 1 2017-2018