Wedstrijdverslag Zap – Zaanlandia

ZAP – ZAANLANDIA   0-2

 

DONKERE WOLKEN OP EEN ZONNIGE DAG..

 

Op een prachtige laatste zondag van oktober, een volle bak op Sportpark “de Zwaluw”, een clash tussen ZAP – ZAANLANDIA, beide met de voeten in het water, in de kelder van de 2e klasse die aardig vol begint te stromen, waar het dringen wordt, gezien er meerdere clubs gebruik van lijken te gaan maken..Wordt het blijven drijven, of spartelen naar het laatste restje zuurstof ??

De ZAP selectie (nog) niet compleet, langdurige blessures van Paul  Raateland, Aad vd Meer, Mats Dekker. Terwijl Jean Michel Rijken een verplichte wedstrijd rust kreeg, en Pieter Mulder een lichte blessure opgelopen had op de laatste training..beide werden goed vervangen door Thijs Rotteveel en Frank Janson. Een volle bak dus op ONS SPORTPARK.. ZAP 1-2-3-4 en VR1, genoeg om van te kunnen genieten, met mogelijkheden om de volle buit in BREEZAND te houden…Maar Helaas…ZAP speelde dit weekend voor Sinterklaas, en was zo gastvrij om ALLE 15 punten met de bezoekers mee te geven…Met name bij ZAP 1 en 2 ontbrak het aan effectiviteit. De mooiste kansen werden verpruts, Doelpogingen belande in de bomen die spontaan hun bladeren lieten vallen, combinaties mochten tot rand 16, daarna een losse flodder RICHTING doel. Irritaties naar de scheidsrechter.. Een tegenstander die dankbaar gebruik maakte van de miskleunen aan ZAP zijde..Je kon tot kerstmis voetballen op deze manier,maar winnen doe je niet! ZAP speelde flets, spelers die het verschil kunnen maken hadden een snipperdag…WEL een terechte MAN OF THE MATCH in DEVLIN vd BOSCH die schitterende safes had,en ZAP lang op de been hield , maar ook ALLEEN het verschil niet kon maken..

Zondag een nieuwe kans,uit naar de FORESTERS op kunstgras, 1 punt boven ZAP, wie blijft er drijven, en wie seint S.O.S signalen…

 

 

PEANUTS