Kaboutervoetbal

Het kaboutervoetbal is voor alle jongens en meisjes uit groep 1, 2 en 3 die niet op voetbal zitten. Onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers nemen de kinderen deel aan diverse voetbalspelletjes. Vier keer in het najaar en vier keer in het voorjaar wordt dit georganiseerd door voetbalvereniging ZAP. Dit alles is op zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 14.00 uur. In principe voetballen we lekker gezond in de buitenlucht, wanneer de weersomstandigheden het echter niet toelaten, dan krijgt iedereen tijdig bericht.

logo-kabouter-voetbal-300x249Na afloop krijgen de kinderen nog een lekker bekertje limonade om de rode koppies wat te verkoelen en natuurlijk een mooie sticker plus verzamelblad als een leuke herinnering!!

De kinderen hebben geen speciale kleding nodig en mogen op gewone schoenen mee doen.

Uit de ervaring  is gebleken dat de kinderen elke keer enorm enthousiast van het veld afkomen, plezier is dan ook het uitgangspunt! Leuk ook om te zien dat er steeds meer meisjes willen gaan voetballen. Dus bezorg uw kind een onvergetelijk uurtje voetbalplezier en geef uw kind met zijn/haar vriend(inn)en op!! Iedereen is tenslotte welkom!

(bij voorkeur opgeven via de e-mail o.v.v. leeftijd en hoeveel keer er wordt meegedaan).

Vanaf dit seizoen gaat Cees van Rijn het kaboutervoetbal organiseren!!!! Opgeven kan bij Cees van Rijn, zapkaboutervoetbal@gmail.com

Deelname is geheel gratis.

Tot op het voetbalveld!!!