Lid worden?

Wil je komen voetballen bij ZAP? Je bent van harte welkom! Bij voetbalvereniging ZAP gaan plezier en prestatie hand in hand.

JEUGD:
Kaboutervoetbal:
Als je jonger bent dan 6 jaar kun je meedoen aan kaboutervoetbal (4-5 jarigen). Je hoeft dan nog geen lid te zijn. Hou voor de data en tijden van het kaboutervoetbal de website in de gaten of neem contact op met de coördinator kaboutervoetbal Cees van Rijn (of mail coordinator.def@zap-voetbal.nl).

Minipupillen of O7:
5- en 6- jarigen mogen gratis meedoen bij de mini-pupillen. Door je als ouder toe te laten voegen in de hiervoor bestemde groepsapp kun je geheel vrijblijvend meedoen. De minipupillen voetballen 4 zaterdagen voor de winterstop en 4 zaterdagen na de winterstop. Bij vragen of voor aanmelding kun mailen naar coordinator.def@zap-voetbal.nl. Andre Pijnacker (06-53218461) of Ruud van der Meer helpen je graag.

Je kan er als 5- en 6- jarige ook voor kiezen om elk weekend te voetballen bij de O(nder)7. Dan dien je wel lid te worden bij ZAP. Groot voordeel van voetballen met O7 is dat je elke zaterdag gaat voetballen, en meedoet aan het wintertoernooi in de winterstop. Deze teams voetballen wedstrijden vier tegen vier op zaterdagochtend en mogen 3x in de week meetrainen (zie kopje trainingstijden voor de tijden). Ook hiervoor kan contact worden opgenomen met Andre Pijnacker (06-53218461).

Oudere jeugdleden:
Je kunt als nieuw lid eerst een aantal trainingen meedoen. Dit kun je, door je bij de hoofdtrainer van jouw leeftijdsgroep te melden. Kijk hiervoor bij trainingstijden. Mocht je meer vragen hebben over het lid zijn bij ZAP, neem dan contact op met het jeugdbestuur of open het bestand informatie voor ouders van (nieuwe) jeugdleden (zie onderaan deze pagina of KLIK HIER).

SENIOREN:
Ben je ouder dan 18 jaar dan en wil je lid worden, gebruik dan het inschrijfformulier. Wil je eerst komen trainen, dan kan dat bij de trainingen van de overige senioren. Mocht je in aanmerking willen komen voor een van de selectieteam, meld je dan vooraf aan een training bij een van onze selectietrainers.

LID WORDEN:
Via onderstaande button kun je je aanmelden bij ZAP VOETBAL. Wij doen een beroep op de ouders en leden voor het vervullen van vrijwilligerstaken en proberen dit te beperken tot 2 á 3 keer per jaar. Bij uitwedstrijden dient bij toerbeurt gereden te worden. Daarnaast zijn er nog diverse andere taken ie vervuld moeten worden. U kunt bij de aanmelding aangeven voor welke taak wij u kunnen benaderen. U moet er minimaal 1 aangeven. Meer mag uiteraard ook, dit kunt u invullen bij overige opmerkingen. Wij zullen na de aanmelding contact met u opnemen en nadere toelichting geven wat er van u als vrijwilliger verwacht wordt.

Machtiging
Ondergetekende verleent bij het aanmelden tot wederopzegging machtiging aan ZAP VOETBAL om van zijn/haar hierboven ingevulde bankrekening de contributie en eventueel opgelegde boetes automatisch af te schrijven. De contributie wordt in het begin van ieder seizoen afgeschreven. Bij opzegging van het lidmaatschap zal ZAP VOETBAL de door u afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. U hoeft dan niets te ondernemen.
Ondergetekende verklaart bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging altijd schriftelijk naar penningmeerster@zap-voetbal.nl.

CONTRIBUTIE (2023/2024)

 

Team Contributie
Kaboutervoetbal en mini pupillen Gratis
O9 € 120,
O11 € 130,00
O13 € 130,00
O15 € 130,00
O17 € 130,00
O19 € 150,00
Senioren € 180,00
Zaalvoetbal € 125,00
Gelegenheid (zaal / veld) € 60,00

 

 


Informatie voor ouders van jeugdleden