Mini Pupillen

 

Al een aantal jaren spelen we bij voetbalvereniging ZAP met Mini Pupillen. Dit zijn kinderen van 5 en 6 jaar (tegenwoordig ook wel Onder 7- genoemd) die op kleinere velden en in kleine teams genieten van de beginselen van de voetbalsport. Omdat er vooral onderling gespeeld wordt, raken de kinderen spelenderwijs vertrouwd met het voetbalspel.
Bij Zap spelen we wedstrijdjes van vier tegen vier. Bij deze vorm van voetballen hebben kinderen vaak de bal en worden er veel doelpunten gescoord. De ontwikkeling van de kinderen, alsmede het plezier in voetbal gaan hier hand in hand!

Voor de minipupillen worden in het najaar en voorjaar “om de week” wedstrijdjes georganiseerd bij een club in de buurt in toernooivorm. Deze toernooitjes zijn altijd op zaterdagmiddag, buiten op het grasveld en per keer kun je aangeven of je zoon of dochter mee wilt doen.
ZAP verzorgt een shirt en wedstrijdbroek. Het is gratis en plezier staat voorop! Standen en uitslagen zijn niet belangrijk en worden dus ook niet bijgehouden.
Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te trainen bij onder 8 ( 6/7 jaar) op maandag, dinsdag en donderdag van 17.45uur t/m 18.45 uur.
Ook de trainingen zijn gratis en ook hier staat spelplezier bovenaan.

Voor de wedstrijdjes en toernooitjes is Frank Berbee (06-81142454) de contactpersoon.
Voor de trainingen kunt u Stijn Wijnker  aanschieten.