24 mini pupillenteams in actie bij ZAP

Op zaterdag 18 maart spelen  24 teams een onderling toernooi op de velden van vv. ZAP. Naast teams van ZAP doen er ook teams mee van verenigingen uit de nabije regio.

 

Het mini pupillenvoetbal kent een enorme opmars. Bij deze vorm wordt er op kleine velden vier tegen vier gespeeld. Dit heeft als voordeel dat alle kinderen vaak de bal hebben. Daarnaast worden er bij deze spelvorm veel doelpunten gemaakt. De teams spelen zeer regelmatig onderlinge toernooitjes tegen elkaar waarbij het plezier het allerbelangrijkste is. Standen worden niet bijgehouden. Doordat het allemaal een speels karaker heeft is de drempel voor kinderen om mee te doen heel laag.

 

Wilt u uw kind ook kennis laten maken met deze laagdrempelige voetbalvorm, kom dan kijken op 18 maart op de velden van vv. ZAP. Het toernooi start om 13:30 uur en duurt tot 15:00 uur.

Wilt uw kind ook kennismaken met de mini pupillen? Elke zaterdag wordt er door de jongens en meisjes gevoetbald. Gratis meetrainen kan ook tot het einde van het seizoen. De trainingtijden zijn dinsdag en donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mitch van Grieken, hoofdjeugdtrainer Mini pupillen: 06-1243311 of met:

Ellen van Dalen, coördinator Mini pupillen: 06-53770533