Sleutel ZAP-complex.

Beste trainers en vrijwilligers van sf. ZAP.

De sloten en sleutels van de deuren van het complex werken niet meer naar behoren. Het openen of afsluiten van diverse deuren is voor menigeen een oplopende frustratie. Daarnaast “zwerven” er vele kopieën van sleutels door Breezand, of liggen vergeten in keukenlades. We weten dus ook niet meer wie zich waar binnen kan laten. Om hier een eind aan te maken worden de deuren van het complex voorzien van nieuwe cilinders met nieuwe sleutels. De oude sleutels passen dus niet meer na het aanbrengen van de nieuwe cilinders. De nieuwe sleutel geeft toegang tot de ruimtes waarin de eigenaar  “mag “ komen.

Voor wie is dit van toepassing.

De Handbalvereniging en de Tennisvereniging leveren zelf sleutels aan hun trainers en vrijwilligers. Zij regelen ook de uitgifte. De Voetbal trainers en vrijwilligers die nu een sleutel hebben kunnen op zaterdag 11 februari tussen 10.00u en 12.00u of op dinsdag 14 februari tussen 19.00u en 20.00u een nieuwe sleutel ophalen in de bestuurskamer. Voor deze sleutel wordt €10,- borg gevraagd! en wordt op naam gezet. Kopiëren van een sleutel kan alleen door de certificaat beheerder gedaan worden, in dit geval ben ik dat.

Wanneer.

De cilinders worden vervangen op zaterdag 18 februari. De oude sleutels kunnen dan ingeleverd worden bij de bestuurskamer ZAP, deze zijn dan verder zonder waarde voor jullie.

vr.gr.

Frank Huiberts