Voorbeschouwing DTS 1 – ZAP 1

A.s. zondag wordt de laatste competitie-ronde in 2017 gespeeld…de belangrijkste wedstrijd van het seizoen..
Op sportpark Sint Maarten aan de Oeverzegge in Oudkarspel is Door Training Sterk , kortweg  DTS 1 onze tegenstander.
Trainer Jan Kramer , samen met zijn onafscheidelijke assistent Dick Vennink zwaait sinds het seizoen 2014-2015 de scepter bij de club van hoofdsponsor de Geus Bouw. Kampioen van de 4e klasse A in het seizoen 2015-2016 terwijl in het afgelopen seizoen nacompetitie werd behaald voor mogelijke promotie naar de 2e klasse maar JVC bleek in de eerste wedstrijden daartoe te sterk.
Met 5 overwinningen en 5 nederlagen uit de 10 gespeelde wedstrijden neemt DTS een 7e stek op de ranglijst in en die positie valt toch enigszins tegen met name omdat de ploeg aan het begin van dit seizoen werd versterkt met Frank Commissaris, die overkwam van AFC’34  en met Emran Barakzai , die eerder in de Ajax-jeugd actief was. Ook de ervaren Imad el Bouazattie , die eerder voor LSVV en WMC speelde en doelman Martijn Veldboer , die FC Volendam verruilde voor DTS , golden als versterkingen terwijl topschutter Jordi Bitter , ondanks verscheidene aanbiedingen van andere clubs , DTS trouw bleef en dit seizoen alweer 12 competitie-doelpunten wist te scoren..
Met 2 overwinningen startte DTS voortvarend maar de laatste 3 wedstrijden werden allen verloren waarbij met name de 1-4 thuisnederlaag in hun laatste duel op 3 december zeer  deed omdat de 4 eerdere thuiswedstrijden op het DTS-kunstgras allen in winst werden omgezet..
Ongetwijfeld kunnen we dus zondag een super gemotiveerd DTS aan de start verwachten die geen schorsingen kent en die maar wat graag ZAP pootje wil lichten en op zoek is naar eerherstel…WE zijn gewaarschuwd !
En ZAP 1 ? Na de zeperd tegen Kleine Sluis volgde herstel door een 1-3 overwinning op Vios W. terwijl de topper tegen Limmen 1 werd afgelast vorige week. Pieter Mulder ontbreekt zondag vanwege een schorsing terwijl Aad van der Meer nog niet hersteld is van zijn bilspierblessure…
Gaat het ZAP lukken om als herbstmeister de winterstop in te gaan? Weten we DTS-TOPschutter Bitter zondag van scoren af te houden ? Gaat het kunstgras een beslissend voordeel opleveren voor de thuisclub ?
Allemaal weer mooie bespiegelingen vooraf..Scheidsrechter N.J.G Reingoud uit Amsterdam zal zondag om 14.00 uur het beginsignaal laten klinken voor een ongetwijfeld spannende en meeslepende wedstrijd en natuurlijk zijn JULLIE , ONZE supporters en supportsters weer in grote getalen aanwezig in Oudkarspel om jullie “ ploeggie “ weer volop aan te moedigen in de strijd om de wedstrijdpunten en weet:
ZAP 1 REKENT OP JULLIE !!                                                                          Sem