ZAP-complex gaat op de schop !!!

Het ZAP-complex is zo’n 30 á 35 jaar terug door onze vele vrijwilligers gebouwd. Een nieuwe kantine, kleedkamers en een multifunctionele sporthal. Welke club in de omgeving had het? ZAP kreeg onder de bezielende leiding van Piet Tummers een regionale uitstraling waarbij de route van Organisatie, Accommodatie en Prestatie nog steeds een prima keuze is geweest om iedereen in ons dorp op een goed niveau te kunnen laten sporten en presteren. Kijken we nu kritisch naar onze accommodatie dan moeten we stellen dat e.e.a. begint te dateren en echt rijp is voor groot onderhoud. Als bestuur van de Sportfederatie hebben we een plan van aanpak opgesteld om in 2017 een grote vitalisering door te voeren. Wat staat er te gebeuren:

-schilderen van het oude badhuis welke voor materiaalopslag worden gebruikt
-schilderen van de buitenkant van de bestuurskamer en entree van de sporthal
-schilderen van de buitenkant van de kantine en kleedkamers
-schilderen van alle kleedkamers, gangen en jeugdhonk
-nieuwe plafonds intimmeren in kleedkamer 1 tot en met 6
-installeren van dubbel glas

Daarnaast gaat de kantine in de maanden mei tot en met augustus helemaal verbouwd worden van vloer, verlichting, meubilair, bar tot aan nieuwe kleuren op het houtwerk en de muren.

In ontwikkeling cq op de tekentafel liggen nog de plannen om het asbest op de daken van de sporthal, kantine en jeugdhonk te vervangen en direct over te gaan tot het installeren van zonnecollectoren. Ook de bestuurskamer krijgt nog een grote opknapbeurt, maar dat is een slotstuk aangezien we niet alles in ene kunnen aanpakken.

Sleutelplan:
Sleutels, sleutels en nog eens sleutels. Allemaal verschillende sloten en sleutels die werden gemaakt van een kopie van een kopie van een kopie met als gevolg dat de frustraties van onze vrijwilligers soms hoog opliepen.
Met een door Frank Huiberts opgezet sleutelplan kunt u straks met 1 sleutel vele deuren open maken.

Wat vragen wij van u ?
Vooral begrip als bepaalde delen van het complex zijn afgezet omdat de verf moet drogen of dat er gewerkt wordt. U zult af en toe moeten omlopen en de kleedkamer van uw voorkeur kan een keer op slot zijn omdat deze onder handen wordt genomen.

Vrijwilligers:
Wilt u een bijdrage leveren dan bent u van harte welkom. Vooral mensen met verstand van stroomdraden en installatiewerk kunnen we bij de verbouwing van de kantine wel een paar avonden of dagdelen gebruiken.

Ik kijk met een heel positief gevoel naar de toekomst en ik hoop u ook te begroeten op de nieuwjaarsreceptie op 8 januari welke start rond 15.30 uur. Daarnaast wens ik u allen een gezond en sportief 2017 toe.

Tinus Teeuwen
Voorzitter Sportfederatie ZAP