“Heel Breezand Geeft” op 12 oktober

Dit jaar organiseren we voor de 3e keer deze benefiet-avond voor de kerk St. Jan, ZAP Handbal, ZAP Tennis en ZAP Voetbal. Dit jaar is de gastdeelnemer het Hertenkamp Breezand. Afgelopen jaren is er heel veel gebeurd op onze club. Grote delen van het complex zijn vernieuwd en mede door de bijdrage van “Heel Breezand Geeft” hebben we 404 zonnepanelen op de sporthal weten te realiseren. Goed voor het milieu, maar ook goed om de energiekosten laag te houden.

Uw bijdrage of deelname aan de Veiling zijn van groot belang om ons dorp leefbaar te houden en het verenigingsleven in stand te houden. Uw komst wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

De veilinggids is door Drukkerij Rowa op een hele mooie wijze in elkaar gezet en laat een heel breed aanbod van producten en diensten zien. O.a. taarten, slagersbonnen, happen en trappen, kaarten voor AZ, maar ook golfen, de kaartavond met de Breezandse Brandweer en bossen pioen-rozen, tulpen en zantedeschia-knollen zijn een aanrader.
Kunt u niet komen dan is ook uw bijdrage / gift van harte welkom. Op rekeningnummer NL 09 RABO 0308 6857 09 t.n.v. Heel Breezand Geeft kunt u dit geld storten.

Natuurlijk wordt u op 12 oktober vanaf 20.00 uur (zaal open 19.00 uur) voorzien van een gratis hapje en drankje in de hal. Een gezellige en leuke avond staat immers ook hoog bij ons in het vaandel. Vragen ? Bel met 1 van de bestuursleden van HBG of Louis Verbruggen

(0651-301295).

 

Wij rekenen op uw komst !!!!