Nieuwe lijn ZAP-sportkleding

Met ingang van het seizoen 2018/ 2019 heeft ZAP voetbal een nieuwe lijn sportkleding. Deze kleding is speciaal voor ZAP ontworpen met ons eigen geborduurde ZAP logo erop. De kleding is gemaakt van sterk maar soepel materiaal en heeft de nieuwste pasvorm.

Op de ZAP site onder “over ZAP”, “leden info” en “ZAP sportartikelen” kunt u de artikelen bekijken. Daar zijn ook de prijzen en de wijze van bestellen te vinden.

Inmiddels is de eerste pasavond positief verlopen. Zaterdag 9 juni, tijdens de afsluitdag van de jeugd is er nog een mogelijkheid om de nieuwe sportkleding te bekijken, te passen en te bestellen. Van 11.30 tot 13.00 uur staan wij onder de veranda met de kleding in alle maten (junioren en senioren).

Bestellen en betalen kan via de webshop: zap.muta.nl. Let op: omdat het een eerste bestelling betreft kan de voorraad op 1 of 0 staan. Toch kunt u bestellen. De kleding die in mei en juni 2018 besteld wordt, krijgt u zonder verzendkosten en zal na 6 weken geleverd worden. U ontvangt dan een email waar de artikelen af te  halen zijn. In Breezand natuurlijk.

Vanaf juli 2018 gaan alle bestellingen via de webshop: zap.muta.nl. De artikelen die in voorraad zijn, kunnen direct verzonden worden. Daar komen dan wel verzendkosten bij. Behalve bij de sokken. Als u deze via de webshop besteld en betaald dan krijgt u een email met informatie waar (in Breezand) de sokken af te halen zijn.

Veel sportplezier in de nieuwe kleding!

De huidige ZAP kleding (pakken, tops, broeken, trainingsshorts en –shirts) wordt vanaf heden voor halve prijs verkocht. Zolang de voorraad strekt. De sokken en (rug)tassen blijven wel dezelfde prijs.