Einde seizoen – overzicht seniorenteams

Nadat afgelopen zondag de laatste (na)competitiewedstrijden zijn gespeeld, zijn alle seniorenteams voor dit seizoen klaar met voetballen. Tijd voor een overzicht.

ZAP/Kleine Sluis VR1
De dames van het combinatieteam ZAP/Kleine Sluis hebben een goed seizoen gespeeld. Van de 20 gespeelde wedstrijden werden er 12 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 5 verloren. Met deze cijfers eindigde de dames op een knappe 3e plaats achter twee teams die een maatje te groot voor de rest bleken. Keurig gedaan dames!

ZAP 5
De heren van ZAP 5 hadden iedere week hun zaken goed op orde.  Complimenten hiervoor! In de eindrankschikking is ZAP 5 als 7e geëindigd met 8 gewonnen en 12 verloren wedstrijden. Hier ligt wat ons betreft nog wat ruimte voor verbetering voor volgend seizoen. Een plek bij de eerste 5 als doelstelling?

ZAP 4
Na het kampioenschap van vorig seizoen kon het nog wel eens een lastig seizoen worden. Niets bleek minder waar. Na een stroef begin van de competitie (5 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van 10 voor en 27 tegen) eindigt  dit team het seizoen op een prachtige 4e stek. Aankomend seizoen zijn jullie gewend aan het niveau en gaan we uit van een betere competitiestart. Een plek bij de eerste 3 moet dan mogelijk zijn toch?!

ZAP 3
De verwachtingen voor dit “nieuwe” ZAP3 waren hooggespannen. Dit team bestaande uit veelal oud-selectiespelers zou wel even kampioen worden. Was dit gewoon terecht of was het vooral een team vol vergane glorie? Naarmate de competitie vorderde werden  er een aantal onnodige punten verspeeld maar uiteindelijk werden de mannen op de laatste speeldag toch kampioen! Dit resulteerde in een ontzettend geslaagd kampioensfeest  gelijktijdig met het Vermaire toernooi. Nogmaals gefeliciteerd en eens zien of jullie je staande kunnen houden een klasse hoger. Gezien de kwaliteiten moet een Top5-klassering mogelijk zijn, toch??

ZAP 2
Dit team met veel (jong) talent slaagde er in om knap een periodetitel te pakken. Helaas werd hierin afgelopen zondag enigszins geflatteerd verloren. Jammer, maar over het algemeen kunnen we stellen dat jullie een prima seizoen hebben gedraaid, waarin talent zich heeft doorontwikkeld en klaar wordt gestoomd om het een treetje hoger te proberen.

ZAP 1
Terug in de tweede klasse. De mannen van Hans de Koning en scheidend assistent Mark de Vries kunnen terugkijken op een redelijk seizoen. Prima wedstrijden werden afgewisseld met soms onnodig puntverlies. Dit is inherent bij een team met veel jonge spelers. Toch bleef het vlaggenschip tot op de laatste speeldag in de race voor nacompetitie. Dit zou een kers op de taart zijn geweest voor de ploeg. Helaas werd dit net niet gehaald. We weten nu waar we staan in deze klasse en wie weet zit er volgend seizoen meer in! Extra leuk is dat de we volgend seizoen door de promotie van Kleine Sluis, 2 derby’s hebben.

Tot slot willen wij de vele vrijwilligers, supporters, sponsoren, scheidsrechters, trainers en natuurlijk alle leden hartelijk bedanken voor jullie inzet afgelopen seizoen.

Tot volgend seizoen!

Het bestuur