Pasfoto op de spelerspas

Vanaf heden  is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Daarom graag elk spelend lid van onze vereniging voor het begin van het komend seizoen, maar uiterlijk voor 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

 

 

Welke voorwaarden?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

 

HOE WIJZIG JE EEN FOTO IN DE VOETBAL.NL APP?

Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar ‘Instellingen’ en daar kies je voor ‘Mijn persoonsgegevens’. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld. En ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je zelf niet je eigen foto wijzigen in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe kun je als jongere van onder 16 jaar dan wel je foto wijzigen? Hiervoor verwijzen we je naar bovenstaande alinea ‘Wie kan een foto toevoegen’ en de daarbij actieve linkjes.

 

DE TWEE MEEST VOORKOMENDE GEVALLEN ZIJN:

 

  1. MIJN KIND HEEFT GEEN EIGEN TELEFOON. HOE KAN IK DE GEGEVENS WIJZIGEN?

Wij raden je het volgende aan te doen:

 

Neem contact op met de vereniging en geef jouw e-mailadres door. De vereniging zal dit mailadres toevoegen als primair e-mailadres en bij ouder/ verzorger 1.

Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.

Log vervolgens in en ga naar menu Instellingen -> Mijn kinderen.

Je kan nu alles van je kind zien en beheren maar ook gewoon (mocht je zelf nog spelen) je eigen informatie beheren.

 

  1. MIJN KIND HEEFT EEN EIGEN TELEFOON, MAAR IK WIL DE GEGEVENS BEHEREN. HOE DOE IK DAT?

Wij raden je het volgende aan te doen:

 

Neem contact op met de vereniging en geef jouw e-mailadres door. De vereniging zal dit mailadres toevoegen bij E-mail ouder/ verzorger 1. Het e-mailadres van je kind is het primaire adres.

Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.

Als ouder log je nu in als toeschouwer en volg je jouw kind via favorieten

Ga naar menu Instellingen –> Mijn Kinderen

Je kind kan nu zelf alle informatie zien, maar jij kan zijn/ haar gegevens beheren.