Afsluitavond selectie

Afgelopen donderdag was de laatste trainingsavond van de selectie. Na de training op de beachvelden, werd er afscheid genomen van diverse mensen rondom de selectie.

Allereerst werd afscheid genomen van interim-trainer Gerrit Boerman. Helaas maar kort van deze vakman kunnen genieten door het vroege einde van de competitie, maar hij sloot af met een niet onbelangrijke overwinning op Kleine Sluis. Gerrit, ook via deze weg nog ontzettend veel dank en we komen elkaar vast nog eens tegen!

Daarna nam de selectie afscheid van trainer André. André stopt weliswaar bij de selectie, maar uiteraard zullen we hem nog vaak bij ZAP zien. André gaat zich weer bezig houden met de jeugd.

Ook werd er afscheid genomen van masseur Frank Huiberts, die na jaren kneden en tapen helaas stopt.

Na Frank was het de beurt aan Leo Vaars. Leo is liefst 20 jaar lang grensrechter geweest. Hoog tijd dus voor wat meer vrijheid op de zondagen. Gelukkig zullen we Leo nog vaak op het complex zien als vrijwilliger.

Ook stopten er twee spelers die vele jaren voor de selectie actief  zijn geweest, namelijk Frank Janson en Stefan Hoep. Zij gaan zich meer focussen op het zaalvoetballen bij FC de Ark en gaan daarnaast ZAP 3 versterken.

Mannen allemaal ook nogmaals via deze weg ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren!!