Met de club naar: AZ-PEC Zwolle

Uitnodiging ZAP sf | AZ – PEC Zwolle 23-02-2020 14:30u

Op 23-02-2020 14:30u speelt AZ de wedstrijd AZ – PEC Zwolle. AZ nodigt alle leden van ZAP sf graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.
Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor ZAP sf. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.
Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!
Bestellen kan via de volgende actielink.

Ophalen kaarten
Je kan tot en met 13 februari 2020 kaarten bestellen. Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging.
Dan kunnen de kaarten kunnen opgehaald worden bij Linda Leijen, Gladiolenlaan 10a (linda_janson84@hotmail.com / 06-20635166).