Gezocht: grensrechter ZAP 1

De assistent-scheidsrechter staat bekend onder veel verschillende namen.  Vaak is het grensrechter, lijnrechter of simpelweg de vlagger! Heel soms is het zelfs de 12e man van het elftal. Welke naam we er ook aan geven, hij of zij is onmisbaar in de voetballerij en zo ook bij onze mooie vereniging.

Wij zijn op zoek naar jou!

Omdat onze huidige assistent-scheidsrechter mede door blessureleed kort voor het seizoen heeft aangegeven niet langer te kunnen vlaggen, zoeken wij met spoed een waardig vervanger.

Als assistent-grensrechter (M/V) maak je onderdeel uit van het arbitrageteam. Voor de wedstrijd wordt je altijd uitgenodigd bij de bondsscheidsrechter voor een praatje. Moet je wel of niet vlaggen voor overtredingen? Wanneer vlag je voor buitenspel? Waar sta je met een hoekschok of een vrij trap? De KNVB scheidsrechter vertelt je hoe hij de samenwerking ziet en daarnaast is er altijd gelegenheid om ook je eigen vragen te stellen.

Wij zijn van mening dat iedereen kan vlaggen die een beetje affiniteit heeft met het spel! Jong of oud, zolang je fysiek in staat bent nog met de mannen mee te lopen langs de lijn kan iedereen het met een aantal wedstrijden onder de knie krijgen. Uiteraard staan we je bij waar nodig.

Naast de formaliteiten en twee keer 45 minuten op het veld is het voor een dorpsvereniging als de onze net zo belangrijk dat we het voornamelijk gezellig hebben met elkaar voor, tijdens en na de wedstrijd. Ongeacht de uitslag of de emoties van het voetbal. Hier staan we dan ook voor en wij nemen jou graag op in de staf, de spelersgroep en de supporters!

Heb je interesse, neem contact met ons! Dit kan heel makkelijk door iemand van het bestuur aan te spreken bij ZAP. Wil je zo lang niet wachten, of ben je bang dat je te laat bent en net achter het net vist? Reageer dan op dit bericht en we nemen spoedig contact met je op!