Nieuwe coördinator kaboutervoetbal

 

Graag wil ik mij voorstellen als de nieuwe coördinator kaboutervoetbal bij ZAP. Ik zal het stokje overnemen van Ted Beelen.

Mijn naam is Cees van Rijn, 37 jaar en sinds 3 jaar woonachtig in Breezand. Ik ben vader van 3 jongens, Sem van 6 jaar, Dex van 5 jaar en Fos van 3 jaar oud.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectmanager bij Defensie, sport ik graag en doe ik veel leuke dingen met mijn gezin.

Vanaf kleins af aan heb ik zelf gevoetbald en training gegeven aan verschillende leeftijdscategorieën. Als kleine jongen ben ik begonnen bij BKC, waarna ik na een aantal jaar overgestapt ben naar SVAP waar ik ook ben begonnen met training geven.
Door een knieblessure heb ik helaas een punt moeten zetten achter het zelf voetballen en heb ik mijn trainersdiploma gehaald om junioren te mogen trainen. Dit heb ik bij Kleine Sluis twee jaar gedaan bij de B-junioren.

Nu mijn kinderen zelf ook hun eerste stappen op het voetbalveld zetten is dit een mooie gelegenheid om het trainen op te pakken.

Ik heb er zin in om de komende jaren met veel plezier de kinderen kennis te laten maken met voetballen.