Nieuwe coördinator minivoetbal

Mijn naam is Ruud van der Meer en vanaf aankomend seizoen neem ik de taken als coördinator Mini Pupillen bij ZAP over van André Pijnacker.

Vanaf mijn 7e (vroeger bestond er nog geen kaboutervoetbal) heb ik de hele jeugd bij ZAP doorlopen om vervolgens 12 jaar in de selectie van ZAP te mogen voetballen. Vijf jaar geleden ben ik hier mee gestopt, maar nog wel oproepbaar als de nood aan de man is.
Inmiddels heb ik samen met Bonnie twee kinderen; Bram (5) en Lis (9 maanden). Bram is tot op heden heel enthousiast met voetbal bezig, daarom vind ik het leuk om nu weer wat bij ZAP te gaan doen en de jongste jeugd wegwijs te maken in het voetbal. De afgelopen twee jaar heb ik Ted Beelen geassisteerd bij de Kaboutervoetbal dus veel van de jongens en meiden zullen mij wel al kennen.

Dit najaar staan er al weer 5 zaterdagen gepland voor de Mini’s, de data zal ik via de app communiceren. Schrijf alvast 30 oktober in de agenda, dan spelen we een mini toernooi op de velden bij ZAP. Het zou mooi zijn als we dan net als vorig jaar met meerdere teams vertegenwoordigd zijn.
Zijn er ouders die in de Whatsapp groep willen, laat het me weten en mochten jullie nog andere vragen hebben; ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06-38534885