Nieuwe velden in gebruik genomen – Vrijwilligers bedankt!

Afgelopen weekend is met de wedstrijd ZAP 1- HSV 1 het vernieuwde hoofdveld geopend.  Tijdens de rust van deze wedstrijd werden de vrijwilligers bedankt en werd afscheid genomen van oud-voorzitter Tinus Teeuwen.

Al ruim voor de wedstrijd waren er louter positieve reacties op de superstrakke grasmat die er werkelijk prachtig bij ligt. Dit alles was natuurlijk niet gelukt zonder onze vrijwilligers. Daarom werden Bart Davids, Tinus Teeuwen, Jan de Waard, Leo Vaars, Hans van Tongelen, Huub v.d. Rijst en Piet Luik  in de rust van de wedstrijd extra in het zonnetje gezet. Ook werden de Vrienden van ZAP bedankt voor hun bijdrage, zodat de pomp voor de beregening kon worden gefinancierd.

Daarnaast werd Tinus Teeuwen (eindelijk) bedankt voor zijn voorzitterschap. Dit afscheid is meermaals helaas niet door gegaan door de coronamaatregelen. Tinus ontving na een mooi woordje van Louis Verbruggen een prachtige pentekening.

Deze mooie zondag werd afgesloten met een prachtige wedstrijd van ons 1e elftal. Na een goede 1e helft en een 2e helft vol strijd werd HSV verdiend met 2-1 verslagen.