Vrienden van ZAP – Jaaroverzicht (2022)

Vrienden van ZAP Jaaroverzicht 2022 (15-12-2022)

Beste vrienden,

Het is alweer even geleden dat het bestuur iets van zich heeft laten horen. Normaliter kunt u ieder jaar een verslag teruglezen op de site maar in het jaar 2021 stond het verenigingsleven op pauze en ook het begin van 2022 was stroef te noemen. Gelukkig draait momenteel alles lekker door en konden wij ook als bestuur rustig de draad weer oppakken.

Traditiegetrouw hebben wij de twee kampen (handbal en voetbal) weer voorzien van een financiële bijdrage, waarbij we de leid(st)ers van het voetbalkamp in een nieuw jasje hebben gestoken. Zij komen weer keurig voor de dag met hun nieuwe shirts en kunnen weer een paar jaar vooruit. De overige donaties kunnen we toeschrijven aan wedstrijdballen die gesponsord zijn, Man of the Match, seizoenkaarten maar ook een lekker happie op de vrijwilligersavond. Diverse kanten van de sportfederatie ondersteunen wij.

Dit jaar springt er één bijzondere uitgave bovenuit. Het zal u niet ontgaan zijn dat de voetbalvelden voorzien zijn van een schitterend beregeningssysteem. Een enorme operatie was dit, voorzien van de nodige ups en downs. Wij, het bestuur, hebben ons uitgebreid laten voorlichten over wat er allemaal gaande was en gekeken of wij dit project konden ondersteunen. Het hart van dit project is een enorme waterpomp die voor het nodige water moet zorgen om de velden nat te gooien.

Om dit mooie project te ondersteunen is er besloten om de kosten van de pomp is zijn geheel voor onze rekening te nemen. Voor diverse vrijwilligers is dit een geweldige uitkomst. Voor nu twee velden minder te voorzien van de regenbuizen op de zwoele zomeravond. Een druk op de knop en het A- & B-veld worden voorzien van meerdere millimeters water. Het systeem is klaar om in de toekomst ook het C- & trainingsveld nat te gooien, maar dat is voor later, de buizen hiervoor moeten nog de grond in. Het hart daarentegen is er helemaal klaar voor!

Het bestuur van De Vrienden van ZAP wenst u zeer gezellige feestdagen en een geweldig uiteinde van 2022. Laten we er met z’n allen een mooi en sportief 2023 van maken!

Stefan Hoep
Aad van der Meer
Gé van der Meer
Jos Wijnker

Wilt u ook lid worden van De Vrienden van ZAP? Voor €100,- per jaar bent u lid bij deze mooie vriendenclub en ondersteunen wij samen de vereniging!