Frank van den Hoek nieuwe voorzitter ZAP

Met ingang van 1 januari 2024 is Frank van den Hoek de nieuwe voorzitter van ZAP Voetbal.

Frank neemt de voorzittershamer over van Tinus Teeuwen. Tinus nam op zijn beurt het stokje tijdelijk over van de eind vorig seizoen gestopte Hans Tummers. Een paar vragen aan interim voorzitter Tinus.

Waarom stop je aan het eind van het jaar?
Toen het bestuur mij begin dit jaar benaderde om de taken van Hans weer tijdelijk over te nemen vanwege zijn gezondheid, heb ik duidelijk aangegeven tot maximaal het eind van het jaar dit te willen doen. Ik heb het voorzitterschap altijd met veel plezier gedaan, maar ik vind dat het tijd is voor een nieuw gezicht.

Hoe kwamen jullie bij Frank uit als nieuwe voorzitter?
We hebben binnen het bestuur allemaal een lijstje gemaakt met namen van mogelijke voorzitters. Het feit dat Frank op ieder lijstje terugkwam, maakte dat hij onze eerste keuze was. We zijn als  bestuur dus erg blij met Frank als nieuwe voorzitter.

Wanneer start Frank?
Vanaf half oktober zal Frank aanschuiven bij de vergaderingen en wordt hij meegenomen zodat hij per 1 januari overal van op de hoogte is. Per 1 januari kan ik dan het stokje definitief overdragen.

Laatste vraag; stop je nu helemaal bij ZAP?
Nee, ZAP is een prachtige club met vele vrijwilligers. Ze mogen mij altijd bellen als er een ochtend een gastheer nodig is of als er handjes nodig zijn in de kantine. Ook zal ik nog betrokken blijven bij het onderhoud van de velden. Daarnaast zal ik nog vaak genoeg langs de lijn te vinden zijn.

Later volgt nog een nadere kennismaking met de nieuwe voorzitter Frank!