Nieuwe opzet zaalvoetbal op zaterdagavond

Met ingang van dit seizoen zullen we het zaalvoetbal op zaterdagavond iets anders vorm gaan geven. Er zal dit seizoen op viermaal een toernooiavond worden georganiseerd.

Nadat vorig seizoen opnieuw duidelijk werd dat een complete competitie verspreid over meerdere zaterdagavonden niet voor iedereen meer aantrekkelijk was, werd besloten om deze avond van de kalender te halen. Er werd door meerdere teams wel aangegeven dat zij graag op een andere manier wel door zouden willen gaan.

Hierop is besloten om het toernooi in een nieuw jasje te gieten. Meerdere korte wedstrijden tegen verschillende tegenstanders op één avond, waarvoor je je vooraf kunt opgeven.  Ook voor dames wordt bij voldoende aanmeldingen een aparte poule opgericht! De ingeschreven teams worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld waardoor je hopelijk een aantal leuke wedstrijden speelt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er begin van de avond afgetrapt worden. Plezier en sportiviteit staat deze avond voorop! Voor het reglement deze avond: klik hier

Na de laatste wedstrijden is een ieder van harte welkom in de kantine, waarbij het nabeschouwen kan beginnen onder het genot van een welverdiend drankje. Omdat er vroeg in de avond begonnen wordt, zullen we ook zorgen voor een voldoende eetgelegenheid.

Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen voor de eerste avond op 18 november 2023 ontvangen. Wacht dus niet te lang en geef je op via: evenementen@zap-voetbal.nl, via WhatsApp bij Mark van Tongelen: 06-45758027 of scan de QR-code. Vermeld hierbij je teamnaam (en teamgenoten) en je e-mailadres. Hopelijk kunnen we er een aantal mooie avonden van maken!