Vermaire familietoernooi wordt 5×5 Outdoor Tournament

Op 1 juni zal het populaire afsluitende familietoernooi bij ZAP weer plaatsvinden. Vanaf dit jaar echter onder een andere naam, namelijk het 5×5 Outdoor Tournament.

Wat verandert er vanaf dit jaar?
Behalve dat het toernooi dit jaar op zaterdag plaatsvindt, verandert er niet veel. We zullen iets later starten zodat degene die moeten werken ook mee kunnen doen. Dit jaar hebben we voor de jongste jeugd een stormbaan, zodat zij zich ook kunnen vermaken terwijl de ouders zich onsterfelijk maken op het voetbalveld. Er wordt gevoetbald op kleine veldjes en we spelen 5 tegen 5, zoals de laatste jaren gebruikelijk. Ook is er na afloop weer een barbecue en zorgen we weer voor een gezellige sfeer in de kantine.

Waarom dan een naamsverandering?
Na de verbouwing van de tribune op het A-veld werd het jaarlijkse familietoernooi omgedoopt tot het Vermaire familietoernooi. De sponsoring van dit toernooi liep tot en met vorig jaar. Hoewel het toernooi al lange tijd te boek staat als familietoernooi, zijn de meeste deelnemers geen familie. Hierdoor heeft de organisatie besloten om het toernooi om te dopen naar “5×5 Outdoor Tournament”. Met een verwijzing naar het succesvolle 5×5 indoor toernooi dat sinds dit seizoen gehouden wordt.

Voor wie?
Het 5×5 Outdoor Tournament is voor iedereen (18+) die mee wilt doen en zin heeft in een gezellige middag en avond. Stel een team samen en geef je op via evenementen@zap-voetbal.nl. Geef bij de opgave je teamnaam, het niveau waarop jullie ongeveer actief zijn en met hoeveel personen je komt barbecueën. Kosten voor de barbecue bedragen 12 euro per persoon.

Walking Football
Bij voldoende animo onder de “oudere” deelnemers (50+) zal er ook een poule worden gemaakt voor Walking Football. Voor de regels van Walking Football zie: OldStars_spelregels.indd (knvb.nl). Een team opgeven voor Walking Football? Neem even contact op met Mark van Tongelen of via de mail: evenementen@zap-voetbal.nl