Zapkamp weer zeer geslaagd!!

ZATERDAG

Na een lange nacht en een hoop gezelligheid met personen die het nooit hadden verwacht was de laatste dag van het voetbalkamp aangebroken. Sommige lichtelijk vermoeid om 08:30 uur, ja we konden ‘uitslapen’, aan het ontbijt.

Na het ontbijt begon de schitterende volksverhuizing. Alle tassen en koffers inpakken en zo snel mogelijk naar de tribune brengen wat een fantastische chaos veroorzaakt. U kunt het wel voorstellen als ongeveer 80 kinderen dit in 1 keer willen doen, ja het was een feest.

Nadat de tenten en kleedkamers waren uit-/ en opgeruimd waren gaan we, zoals we meestal doen, het kamp afsluiten in Den Helder bij het Aquacentrum. Leiders kunnen lekker ‘rustig’ liggen en de kinderen vermaken zich wel in het water. Tussendoor nog een lekker patatje en dan komt het einde toch echt in zicht.

Ongeveer 16:00uur waren we weer terug in de polder. Alle kinderen verzamelde zich in de tribune en onder toeziend oog van familieleden of vrienden werd er afscheid genomen van 4 hele mooie (voetbal)dagen.

De ‘Jesper van den Berg’ penaltybokaals werden uitgereikt aan de winnaars en er werden mooie woorden gesproken. Afscheid nemen hoort daar ook bij. Sandra Langelaan & Yvonne Wijnker verlaten de groep van de ‘beschonken’ huisvrouwen. Er zijn meteen nieuwe dames aangetrokken die dit jaar al hebben meegedraaid. Dionne Wiersma & Corina van Kuijeren zullen de taken van Sandra & Yvonne overnemen.

Dit was de laatste dag van het ZAP Voetbalkamp 2017.

KAMPSTAF

Een voetbalkamp van dit niveau draait niet alleen op 4 personen. De kampstaf verstaat inderdaad 3 personen maar achter de schermen werkt Mitch mee aan de organisatie van het kamp. Wij zijn daarom wederom weer blij met de tomeloze inzet van vele vrijwilligers, het zijn er te veel om op te noemen. Wij zijn dan ook erg trots dat wij zo’n kamp, doormiddel van jullie medewerking, voor heel veel kinderen uit de grond kunnen stampen. Het genot, de vrolijkheid en de (bijna) altijd stralende gezichten van de kinderen en leiders geeft ons echt voldoening.

Wij willen daarom via deze weg iedereen bedanken voor al hun inzet zodat wij deze dagen van de editie 2017 weer tot een goed einde hebben kunnen brengen!!!

– Ouders die pannenkoeken bakken
– Ouders die ons hebben gereden naar de
desbetreffende bestemmingen
– Ouders die op zaterdag aan het schoonmaken zijn geweest voor weer een fris complex
-Vaders die geholpen met het opzetten van de tenten
– Keepers van verschillende clubs om het doel te verdedigen tijdens de penaltybokaal
-De nieuwe/oude ZAP trainers voor een schitterende voetbalclinic
-JV de Aap voor het ter beschikkings stellen van de locatie voor de bonteavond
-ZAP selectie spelers voor mooie wedstrijdjes tegen de kinderen
-Jury, presentator en de man achter de draaitafel bij de bonteavond

En ga zo maar door…

Zoals je kan zien hebben wij steun van alle kanten, en ja, het klopt, iedereen is belangrijk, maar wij willen bepaalde personen in het bijzonder bedanken die zich met alle ziel en zaligheid hebben ingezet de afgelopen 4 dagen:

DE KOOKMOEDERS:

Annette Kerkhof
Irma Bandringa
Marian Berbee
Sandra Langelaan
Yvonne Wijnker
Dionne Wiersma
Corina van Kuijeren

EN UITERAARD NIET TE VERGETEN ONZE RICHARD LUIK

DE LEIDERS:

Demi Vermaire
Devlin v/d Bosch
Dyllan Kuiper
Edo Krijger
Jackie Vermaire
Job Langelaan
Jody Kapiteyn
Jon Hiemstra
Jon de Wit
Joost de Vries
Jort Kunnen
Mitch van Grieken
Rick Timmer
Robin van Grieken
Roy v/d Meer
Ruud van Grieken
Sierd Kloosterman
Steef Roemer

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles maar dan ook echt voor alles!!!

Wij hebben ongelofelijk genoten deze dagen en daar doen we het voor!!!

Op naar de editie van 2018!!!

Groetjes de kampstaf,

Joost, Marcel, Mitch en Wout